image-preloader

Napravite Online

Rezervaciju

Ili nas pozovite na +387 35 301 026 svakim danom od

09:00 - 20:00

Book a table
Contact Details

Zašto odabrati

Snack Bar Giardino

Snack Bar Giardino je idealno mjesto za uživanje u okusima Italije dok uživate u ljepotama Tuzle. Snack Bar Giardino moderan restoran smješten u Hotelu Tuzla u srcu grada Tuzle. Na njihovom pragu nalazi se srednjoškolska gimnazija, a na nekoliko metara od hotela nalazi se zgrada opštine Tuzla. Specijalizirani smo za autentičnu domaću i internacionalnu hranu, izrađenu samo od najkvalitetnijih sastojaka. Snack Bar Giardino se može pohvaliti opsežnim izborom izbornika koji nudi rane doručke, ručak, večeru, postavljene menije, privatno mjesto i mjesto održavanja vjenčanja u restoranu u centru grada.

Našu je predanost što nabavljamo samo najkvalitetnije i lokalno nabavljene namirnice. Ako tražite moderan i autentičan restoran vrhunske kuhinje, onda budite uvjereni da je Snack Bar Giardino posvećen isporuci konzistentne usluge i kvalitetne hrane svaki put.

Planirajte

Zabavu

Snack bar Giardino je najbolje privatno mjesto u gradu Tuzli koje Vam nudi sve vrste zabava i događanja. Ako želite uraditi rezervaciju sa nama, imate mogućnost rezervacije glavnog bara, naše ljetne bašte, ili privatnije mjesto u casual sali u unutrašnjosti našeg restorana.

Privatno mjesto u podrumu savršeno je mjesto za privatnu zabavu. Nudi privatnost i diskretan je za važnije klijente i događaje. Sadrži 50 sjedećih mjesta i 150 stojećih.

Ubacite u raspored

Jedinstveni okus prije vjenčanja

Snack Baru Giardino je veoma strastven oko vjenčanja i nudimo nagrađivanu hranu, pažnju na detalje, i glavnu lokaciju za savršeno mjesto održavanja vjenčanja. Takodjer nudimo privatnu prostoriju za mjesto vjenčanja a ako želite veće vjenčanje sa više gostiju onda možete iznajmiti cijelo mjesto ukljućujuči i našu ljetnu baštu.

Mi Vam nudimo različite cjenovne pakete koji odgovaraju svima. Pozivamo Vas da nas posjetite i pogledate naše prostorije. Bilo da je riječ o užitku ili poslu, opustite se uz najbolju kuhinju i uživajte u čaši omiljenog talijanskog vina.